Spiegel button

Spiegelbuttons

Bent u op zoek naar een button met spiegel? Bij ons kunt u unieke spiegelbuttons bestellen. Al onze buttons zijn gemaakt van metaal en worden full-color gedrukt. De ronde spiegelbuttons zijn verkrijgbaar in 56 mm en 75 mm. Laat de spiegelbuttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of voorzie ze van uw eigen ontwerp.

De spiegelbutton is een button met een spiegel als achterkant. Hierdoor is alleen de voorkant te bedrukken. Spiegelbuttons kunnen niet aan kleding bevestigd worden. Een spiegelbutton is ontzettend leuk als promotiemateriaal! Ook bieden wij bike buttons, pocketspiegels, sleutelhanger buttons, buttons met schild en buttons met flesopeners.

Bestellen

Tarieven spiegel buttons

100 - 249 250 - 499 500 - 999 1000 - 2499 2500 - 4999 5000+
56mm 1,20 0,72 0,61 0,57 0,51 Op aanvraag
75mm 1,33 0,85 0,74 0,70 0,64 Op aanvraag
Full-color gedrukt

Met kunststof beschermlaag en FSC keurmerk.

Verschillende maten

Beschikbaar in 56mm en 75mm.

Spiegelbutton
Gemaakt van metaal

Goede kwaliteit en milieuvriendelijk geproduceerd.

Eigen ontwerp

Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of eigen ontwerp.

Spiegelbuttons laten bedrukken

De spiegelbutton is geschikt voor veel gelegenheden. Spiegelbuttons zijn leuk om aan klanten mee te geven als presentje. Verder kunt u de spiegelbuttons gebruiken als promotiemateriaal voor uw organisatie, vereniging, op beurzen en andere evenementen. Naast spiegelbuttons hebben wij ook pocketspiegel buttons. Dit zijn buttons met een klepje, met een spiegel aan de binnenkant.

Bent u op zoek naar een klassieke en simpele vorm button? Bij Buttonkoning vindt u ook buttons met een ronde, vierkante of rechthoekige vorm. Benieuwd naar alle button mogelijkheden? Bekijk dan al onze vormen buttons of vraag naar de mogelijkheden. Wij werken samen met internationale buttonproducenten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen is te voldoen.

Spiegelbuttons bestellen bij Buttonkoning

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 342 846 621.

Spiegel buttons bestellen

Binnen 24 uur reactie.