Octagon magneet button

De klassieker, iedereen kent hem wel

Bent u op zoek naar een button met een unieke, karakteristieke vorm en wilt u iets anders dan de klassieke ronde button met corsagemagneet? Dan is de octagon button met corsagemagneet iets voor u! Deze achthoekige button is anders dan anders, opvallend, praktisch én gunstig geprijsd. Maak een leuk ontwerp en bedrukken maar!

De octagon button met corsagemagneet is verkrijgbaar in 65x58mm. Wij leveren buttons van de beste kwaliteit! Al onze buttons zijn gemaakt van metaal en worden full-color gedrukt. Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto en voorzie ze van uw eigen ontwerp.

Bestellen

Tarieven octagon magneet buttons

100 - 249 250 - 499 500 - 999 1000 - 2499 2500 - 4999 5000+
56mm 1,30 0,93 0,83 0,73 0,62 Op aanvraag
Full-color gedrukt

Met kunststof beschermlaag en FSC keurmerk.

Verschillende maten

Beschikbaar in 56x56mm.

Octagon magneet button
Gemaakt van metaal

Goede kwaliteit en milieuvriendelijk geproduceerd.

Eigen ontwerp

Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of eigen ontwerp.

Achthoekige buttons met corsagemagneet laten maken

Een button met een achthoekige vorm is opvallend en uniek. Gaat u voor een kleurrijke octagon button met corsagemagneet? Of gaat u voor een achthoekige magneet button met een eenvoudig ontwerp? De octagon button met corsagemagneet kan bedrukt worden met uw eigen ontwerp, alles is mogelijk!

Wilt u een octagon button die u aan uw kleding kunt vastspelden? Bekijk dan eens onze octagon speldbuttons! Wilt u buttons in een ander formaat of een andere vorm? Bekijk dan al onze buttons met corsagemagneet of vraag naar de mogelijkheden. Wij werken samen met internationale buttonproducenten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen is te voldoen.

Octagon magneet buttons bestellen bij Buttonkoning

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 342 846 621.

Octagon magneet buttons bestellen

Binnen 24 uur reactie.