Ronde magneet button

Voorzien van een krachtig magneetje

De magneetbutton is aan de achterkant voorzien van een krachtig magneetje. Bij Buttonkoning kunt u magneetbuttons in allerlei verschillende vormen en maten laten maken. Wij leveren magneetbuttons van de beste kwaliteit! Al onze magneetbuttons zijn gemaakt van metaal en worden full-color gedrukt. Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of voorzie ze van uw eigen ontwerp.

Bestellen

Soorten magneet buttons

Ronde magneet buttons

Vierkante magneet buttons

Rechthoekige magneet buttons

Ruit magneet buttons

Ovale magneet buttons

Hexagon magneet buttons

Octagon magneet buttons

Full-color gedrukt

Met kunststof beschermlaag en FSC keurmerk.

Krachtig

Voorzien van een krachtig magneetje

Ronde magneet button
Gemaakt van metaal

Goede kwaliteit en milieuvriendelijk geproduceerd.

Eigen ontwerp

Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of eigen ontwerp.

Magneetbuttons laten maken

Bij Buttonkoning bedrukken we magneetbuttons in allerlei vormen. Veel mensen kiezen de ronde magneetbutton. Bent u op zoek naar iets anders? Onze magneetbuttons zijn ook verkrijgbaar in een vierkant, rechthoek, ruit, ovaal, hexagon of octagon. Wilt u een ander formaat of een andere vorm? Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij werken samen met internationale buttonproducenten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen is te voldoen.

Wij leveren corsagebuttons met een krachtige magneet. Deze button blijft goed zitten en laat geen gaatje achter in uw kleding. Een magneet button is niet alleen leuk ter promotie van uw organisatie op evenementen of beurzen. Ook voor een vrijgezellenfeest of verjaardag is een magneetbutton met eigen ontwerp een groot succes!

Bent u op zoek naar een button met een speld? Bestel dan onze speldbuttons. Zoekt u buttons met een speciale functie? Bij de Buttonkoning vindt u ook buttons met spiegel, sleutelhanger of flessenopener.

Magneetbuttons bestellen bij Buttonkoning

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 342 846 621.

Magneet buttons bestellen

Binnen 24 uur reactie.