Bio button

Afbreekbaar en milieuvriendelijk

Bent u op zoek naar een button die 100% afbreekbaar en milieuvriendelijk is? Dan is de bio buttons iets voor u. Deze button kan na gebruik in de GFT container en wordt geheel afgebroken.

De bio button is verkrijgbaar in de maat 56 mm en werkt niet met een speld of corsagemagneet, maar met een kliksysteem. De twee onderdelen kunnen in elkaar gedrukt worden met het kledingstuk daar tussen. Ook ideaal voor kinderen die zich dan niet kunnen bezeren bij het bevestigen van de button.

Bestellen

Tarieven bio buttons

100 - 249 250 - 499 500 - 999 1000 - 2499 2500 - 4999 5000+
56mm 1,25 0,82 0,77 0,72 0,67 Op aanvraag
Recyclebaar

Kan na gebruik in de GFT container en wordt geheel afgebroken.

Kliksysteem

De twee onderdelen kunnen in elkaar gedrukt worden met het kledingstuk daar tussen.

Bio button
Geen beschadiging aan kleding

De twee onderdelen kunnen in elkaar gedrukt worden met het kledingstuk daar tussen.

Kindvriendelijk

Ideaal voor kinderen die zich niet kunnen bezeren bij het bevestigen van de button.

Bio buttons laten bedrukken

De bio button is geschikt voor veel gelegenheden. U kunt de bio button gebruiken als promotiemateriaal voor uw organisatie, vereniging, op beurzen en andere evenementen. Ook voor een vrijgezellenfeest of verjaardag is een bio button met eigen ontwerp een groot succes!

Bent u op zoek naar een bijzondere en unieke button? Bij Buttonkoning vindt u ook buttons met spiegel, sleutelhanger of flessenopener. Benieuwd naar alle bio mogelijkheden? Bekijk dan al onze vormen buttons, speciale buttons of vraag naar de mogelijkheden. Wij werken samen met internationale buttonproducenten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen is te voldoen.

Bio buttons bestellen bij de Buttonkoning

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 342 846 621.

Bio buttons bestellen

Binnen 24 uur reactie.