Veel gestelde vragen

Wat is het minimum aantal buttons dat ik af moet nemen?

Dit is afhankelijk van de betreffende button. Voor de ronde buttons in de maten 25 mm, 37 mm, 56 mm, 75 mm en 100 mm geldt een minimaal bestelbedrag van € 15,00 exclusief verzendkosten en BTW. Voor alle andere buttons geldt een minimale afname van 100 stuks.

Zijn de buttons milieuvriendelijk?

Voor bijna alle buttons geldt dat deze van metaal zijn en daarmee beter voor het milieu zijn dan de plastic button. De kunststof beschermlaag (folie) is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

Mocht u een button zoeken die 100% biologisch en afbreekbaar is, dan is de bio button iets voor u. Deze button kan na gebruik in de GFT container en wordt geheel afgebroken.

Kopen jullie in China?

Voor al onze producten geldt dat deze niet uit China komen omdat we dan te weinig controle hebben op de kwaliteit en levering te lang duurt.

Wat is de buttons die het meest wordt besteld?

De button die we het meest verkopen is al jaren de 56 mm button met speld. Tijdens Covid-19 was dit echter de 75 mm button met speld.

Wat voor mogelijkheden zijn er met betrekking tot het bevestigen van de button?

Dit is afhankelijk van welke button u graag zou willen bestellen. Elke button is verkrijgbaar met een speld of corsagemagneet (voor op kleding). Een aantal ronde varianten hebben een kliksysteem. De twee onderdelen kunt u in elkaar drukken met het kledingstuk er tussen. Ideaal voor kinderen die zich dan niet kunnen bezeren bij het bevestigen van de button.

Moet ik het bestelformulier op de website gebruiken voor een aanvraag of bestelling of kan ik ook mailen?

U mag het website op onze website gebruiken, maar u mag ook een email sturen naar info@buttonkoning.nl. Indien u een zwaar bestand heeft dan kunt u het ontwerp ook aanleveren via WeTransfer.

Krijg ik een drukproef te zien voordat mijn bestelling wordt geproduceerd?

Wij sturen u altijd een drukproef ter goedkeuring. Dit kan zowel bij uw vrijblijvende offerteaanvraag als bij uw bestelling. We starten de productie pas als u uw goedkeuring op de digitale proef heeft gegeven.

Kunnen jullie ook een ontwerp voor mij maken?

We kunnen ook een ontwerp voor u maken. Afhankelijk van de hoeveelheid werk kunnen hier kosten voor in rekening worden gebracht. Dit laten we u vooraf weten. Voor een eenvoudig ontwerp brengen we geen kosten in rekening maar verlenen we dit als service. U kunt uw ontwerp voor de ronde buttons van 37 mm, 56 mm, 75 mm en 100 mm ook eenvoudig zelf maken op onze website.

Kan ik zelf een ontwerp maken in Word, Paint of Powerpoint?

De kwaliteit van het ontwerp zal dan niet voldoende zijn, in dat geval adviseren we u om ons het ontwerp te laten vervaardigen of het ontwerp zelf te maken op onze website als het om de ronde buttons van 37 mm, 56 mm, 75 mm of 100 mm button gaat.

Wat voor soorten bestand kan ik aanleveren?

U kunt uw bestand aanleveren als jpeg-, png-, pdf-, ai- of eps-bestand.

Komen er nog extra kosten bij?

Op onze website kunt u de prijs per button terugvinden afhankelijk van de oplage. Deze bedragen zijn exclusief BTW omdat we veelal aan bedrijven leveren. Daarnaast berekenen we ook verzendkosten afhankelijk van het formaat en de oplage.

Kan ik ook een bestelling plaatsen met meerdere ontwerpen?

Dat kan. Aan de hand van het aantal gewenste ontwerpen en de gewenste oplage bekijken we of er eventueel extra kosten in rekening worden gebracht.

Wat is de levertijd?

We hanteren, voor oplages tot 5.000 stuks, een levertijd van 7-10 werkdagen.

Kunnen jullie ook snel leveren?

Als de productie dit toe laat dan kunnen we dit zeker en zonder dat we hier een toeslag voor berekenen. We vinden het namelijk raar om een toeslag in rekening te brengen als we het gewoon tijdig kunnen produceren.

Eventueel komen er wel extra kosten bij voor verzending. Indien u de buttons snel of voor een bepaalde datum nodig heeft dan verzoeken we u om even contact met ons op te nemen over de mogelijkheden.

Hoe gaat het met de betaling?

Voor particulieren bestellingen werken we alleen met betaling voor levering. Bedrijven kunnen, indien gewenst en op aanvraag betalen na levering.