Octagon magneet button

Bent u op zoek naar een button met een unieke, karakteristieke vorm

En wilt u iets anders dan de klassieke ronde speldbutton? Dan is de Octagon speldbutton iets voor u! Deze achthoekige button is anders dan anders, opvallend, praktisch én gunstig geprijsd. Maak een leuk ontwerp en bedrukken maar!

De octagon speldbutton is verkrijgbaar in 56mm. Wij leveren buttons van de beste kwaliteit! Al onze buttons zijn gemaakt van metaal en worden full-color gedrukt. Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto en voorzie ze van uw eigen ontwerp.

Bestellen

Tarieven octagon speld buttons

100 - 249 250 - 499 500 - 999 1000 - 2499 2500 - 4999 5000+
56mm 1,03 0,66 0,56 0,46 0,35 Op aanvraag
Full-color gedrukt

Met kunststof beschermlaag en FSC keurmerk.

Verschillende maten

Beschikbaar in 56mm.

Octagon magneet button
Gemaakt van metaal

Goede kwaliteit en milieuvriendelijk geproduceerd.

Eigen ontwerp

Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of eigen ontwerp.

Achthoekige speldbuttons laten bedrukken

Een button met een achthoekige vorm is opvallend en uniek. Gaat u voor een kleurrijke octagon button? Of houdt u het bij een achthoekige button met een eenvoudig ontwerp? De octagon button kan bedrukt worden met uw eigen ontwerp, alles is mogelijk!

Wilt u een octagon button, maar wilt u liever geen speldje door uw kleding? Bekijk dan eens onze octagon magneetbuttons! Wilt u een ander formaat of een andere vorm? Bekijk dan al onze speldbuttons of vraag naar de mogelijkheden. Wij werken samen met internationale buttonproducenten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen te voldoen is.

Octagon speld buttons bestellen bij Buttonkoning

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 342 846 621.

Octagon speldbuttons bestellen

Binnen 24 uur reactie.