Bike button

Bent u op zoek naar een unieke en bijzondere button voor op de fiets

Ook dan bent u bij Buttonkoning aan het goede adres! De ronde bike buttons leveren wij in de maat 32mm. Wij bieden buttons in allerlei maten, vormen en kleuren. Al onze buttons zijn gemaakt van metaal en worden full-color gedrukt. Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of voorzie ze van uw eigen ontwerp.

De bike button is een ronde button die kunt u vastklikken tussen fietsspaken. Erg leuk als promotie! Ook bieden wij spiegelbuttons, pocketspiegels, sleutelhanger buttons, buttons met schild en buttons met flesopeners.

Bestellen

Tarieven bike buttons

100 - 249 250 - 499 500 - 999 1000 - 2499 2500 - 4999 5000+
32mm 0,99 0,51 0,44 0,40 0,32 Op aanvraag
Full-color gedrukt

Met kunststof beschermlaag en FSC keurmerk.

Reflecterend

Wordt bedrukt met een reflecterende, neon coating.

Bike button
Gemaakt van metaal

Goede kwaliteit en milieuvriendelijk geproduceerd.

Eigen ontwerp

Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of eigen ontwerp.

Bike buttons laten bedrukken

Onze bike buttons zijn geschikt voor gelegenheden, zoals promotiemateriaal voor uw organisatie, vereniging, op beurzen en andere evenementen. Benieuwd naar meer button mogelijkheden? Bekijk dan al onze speciale buttons of vraag naar de mogelijkheden. Wij werken samen met internationale buttonproducenten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen is te voldoen.

Reflecterende buttons

Bike buttons zijn naast promotiemateriaal ook geschikt als veiligheidsbutton op de fiets. Wij kunnen de bike buttons bedrukken met een reflecterende, neon coating. Voor de veiligheid op de weg kunt u de reflecterende buttons vastklikken tussen de velgen. Zo bent u of uw kind extra zichtbaar op de fiets.

Buttons voor op de fiets bestellen bij Buttonkoning

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 342 846 621.

Bike buttons bestellen

Binnen 24 uur reactie.