Ovale magneet buttons

Bent u op zoek naar een button met een unieke vorm

En wilt u iets anders dan de klassieke ronde speldbutton? Dan is de ovale speldbutton iets voor u! Deze button is anders dan anders, opvallend, praktisch én gunstig geprijsd. Maak een leuk ontwerp en bedrukken maar!

Bestellen

Tarieven ovale speld buttons

100 - 249 250 - 499 500 - 999 1000 - 2499 2500 - 4999 5000+
69x45mm 1,03 0,66 0,56 0,46 0,35 Op aanvraag
Full-color gedrukt

Met kunststof beschermlaag en FSC keurmerk.

Verschillende maten

Beschikbaar in 69x45mm.

Ovale magneet buttons
Gemaakt van metaal

Goede kwaliteit en milieuvriendelijk geproduceerd.

Eigen ontwerp

Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of eigen ontwerp.

Ovale speldbuttons laten maken

Een button met een ovale vorm is uniek en bijzonder. Gaat u voor een kleurrijke ovale button? Of houdt u het bij een simpel ontwerp? De ovale button kan bedrukt worden met uw eigen ontwerp, alles is mogelijk!

Wilt u een ovale button, maar wilt u liever geen speldje door uw kleding? Bekijk dan eens onze ovale magneetbuttons! Wilt u een ander formaat of een andere vorm? Bekijk dan al onze speldbuttons of vraag naar de mogelijkheden. Wij werken samen met internationale buttonproducenten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen is te voldoen.

Ovale speldbuttons bestellen bij Buttonkoning

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 342 846 621.

Ovale speldbuttons bestellen

Binnen 24 uur reactie.