Button met flesopener sleutelhanger

Buttons met sleutelhanger

Bent u op zoek naar iets leuks voor aan de sleutelbos? Dan is een button met sleutelhanger leuk om cadeau te doen of weg te geven als promotiemateriaal. De button met sleutelhanger kunt u laten bedrukken en personaliseren hoe u dat wilt. Bij Buttonkoning kunt u unieke buttons met sleutelhanger bestellen. Deze buttons zijn verkrijgbaar in 56 mm. Laat de buttons met sleutelhanger bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of voorzie ze van uw eigen ontwerp.

De button met sleutelhanger heeft ruimte op de voorkant om te bedrukken. Deze button is zeer geschikt als promotiemateriaal. Ook bieden wij bike buttons, spiegelbuttons, flessenopener buttons, buttons met schild en pocketspiegel buttons aan. Bij Buttonkoning is het ook mogelijk om button met flesopener te gebruiken als sleutelhanger.

Bestellen

Tarieven sleutelhanger buttons

100 - 249 250 - 499 500 - 999 1000 - 2499 2500 - 4999 5000+
56mm 1,20 0,75 0,70 0,65 0,60 Op aanvraag
Full-color gedrukt

Met kunststof beschermlaag en FSC keurmerk.

Afmeting

Beschikbaar in 56mm.

Button met flesopener sleutelhanger
Gemaakt van metaal

Goede kwaliteit en milieuvriendelijk geproduceerd.

Eigen ontwerp

Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of eigen ontwerp.

Buttons met sleutelhanger laten bedrukken

Buttons die u kunt gebruiken als sleutelhanger zijn leuk om uit te delen op feesten aan familieleden en vrienden. Daarnaast is de button met sleutelhanger geschikt als promotiemateriaal van uw bedrijf op beurzen en evenementen. Naast de button met sleutelhanger hebben wij buttons in diverse maten. De combinatie van een button met flesopener als sleutelhanger is mogelijk bij Buttonkoning.

Bent u op zoek naar andere vormen buttons? Bij Buttonkoning vindt u ook buttons met een ronde, vierkante of rechthoekige vorm. Bent u benieuwd naar alle button mogelijkheden? Wij werken samen met internationale buttonproducten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen is te voldoen.

Buttons met sleutelhanger bestellen bij Buttonkoning

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 342 846 621.

Sleutelhanger buttons bestellen

Binnen 24 uur reactie.