Ronde speld buttons

De klassieke button met speld

Iedereen kent hem wel. Bij Buttonkoning kunt u speldbuttons in allerlei verschillende vormen en maten laten maken. Wij leveren buttons van de beste kwaliteit! Al onze buttons zijn gemaakt van metaal en worden full-color gedrukt. Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of voorzie deze van uw eigen ontwerp.

Bestellen

Soorten speld buttons

Ronde speld buttons

Vierkante speld buttons

Rechthoekige speld buttons

Ruit speld buttons

Ovale speld buttons

Hexagon speld buttons

Octagon speld buttons

Full-color gedrukt

Met kunststof beschermlaag en FSC keurmerk.

Verschillende maten

Beschikbaar in 25mm, 37mm, 56mm, 75mm en 100mm.

Ronde speld buttons
Gemaakt van metaal

Goede kwaliteit en milieuvriendelijk geproduceerd.

Eigen ontwerp

Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of eigen ontwerp.

Online ontwerpen

Wilt u zelf uw eigen ontwerp (foto en/of tekst) maken, dan bieden we u deze mogelijkheid met onze opmaaktool. Als u op ‘Maak en bestel’ klikt dan opent een nieuw venster waar u het ontwerp kunt maken en direct kunt bestellen.

Maak en bestel

Buttons met speld laten maken

Bij Buttonkoning bedrukken we buttons met speld in allerlei vormen. Veel mensen kiezen de klassieke ronde button met speld. Bent u op zoek naar iets anders? Onze speldbuttons zijn ook verkrijgbaar in een vierkant, rechthoek, ruit, ovaal, hexagon of octagon. Wilt u een ander formaat of een andere vorm? Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij werken samen met internationale buttonproducenten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen is te voldoen.

Een speld button is niet alleen leuk ter promotie van uw organisatie op evenementen of beurzen. Het is daarnaast ook een leuk alternatief voor een uitnodiging of toegangsticket.

Ook voor een vrijgezellenfeest of verjaardag is een button met eigen ontwerp een groot succes!

Wilt u niet dat een speldje door uw kleren gaat? Bestel dan onze magneetbuttons, pinloze buttons of corsagebuttons. Bent u op zoek naar iets speciaals? Bij Buttonkoning vindt u ook buttons met spiegel, sleutelhanger of flessenopener.

Speld buttons bestellen bij Buttonkoning

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 342 846 621.

Speldbuttons bestellen

Binnen 24 uur reactie.