Pocketspiegel button

Pocketspiegel buttons

Zoekt u pocketspiegel buttons? Bij Buttonkoning kunt u unieke pocketspiegel buttons bestellen. De ronde pocketspiegel buttons zijn verkrijgbaar in 65mm en 75mm. Laat de pocketspiegel buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of voorzie ze van uw eigen ontwerp.

De pocketspiegel button heeft een klepje dat open kan, met binnenin een spiegeltje met op de achterkant een speldje. Hierdoor is alleen de voorkant te bedrukken. Een pocketspiegel button is ontzettend leuk als promotiemateriaal! Ook bieden wij bike buttons, spiegelbuttons, sleutelhanger buttons, buttons met schild en buttons met flesopeners aan.

Bestellen

Tarieven pocketspiegel buttons

100 - 249 250 - 499 500 - 999 1000 - 2499 2500 - 4999 5000+
65mm 1,45 0,95 0,90 0,87 0,81 Op aanvraag
75mm 1,48 1,00 0,95 0,92 0,86 Op aanvraag
Full-color gedrukt

Met kunststof beschermlaag en FSC keurmerk.

Verschillende maten

Beschikbaar in 65mm en 75mm.

Pocketspiegel button
Gemaakt van metaal

Goede kwaliteit en milieuvriendelijk geproduceerd.

Eigen ontwerp

Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of eigen ontwerp.

Buttons met pocketspiegel laten bedrukken

Pocketspiegel buttons zijn leuk om aan klanten mee te geven als presentje. U kunt de pocketspiegel buttons gebruiken als promotiemateriaal voor uw organisatie, vereniging, op beurzen en andere evenementen. Ook voor een vrijgezellenfeest of verjaardag is een pocketspiegel button met eigen ontwerp leuk om uit te delen. Naast pocketspiegel buttons hebben wij ook spiegelbuttons. Dit zijn buttons met een spiegel als achterkant.

Bent u op zoek naar een klassieke en simpele vorm button? Bij Buttonkoning vindt u ook buttons met een ronde, vierkante of rechthoekige vorm. Benieuwd naar alle button mogelijkheden? Bekijk dan al onze vormen buttons of vraag naar de mogelijkheden. Wij werken samen met internationale buttonproducenten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen is te voldoen.

Pocketspiegel buttons bestellen bij Buttonkoning

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 342 846 621.

Pocketspiegel buttons bestellen

Binnen 24 uur reactie.