Button met flesopener sleutelhanger

Speciale buttons

Bent u op zoek naar een unieke en bijzondere button? Ook dan bent u bij Buttonkoning aan het goede adres! Wij bieden buttons in ontzettend veel maten, vormen en kleuren. Wij leveren buttons van de beste kwaliteit! Al onze buttons zijn gemaakt van metaal en worden full-color gedrukt. Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of voorzie ze van uw eigen ontwerp.

Bij Buttonkoning vindt u bijvoorbeeld de bike button, een ronde button die u tussen de spaken van een fiets kunt drukken. Ontzettend leuke promotie! Ook bieden wij spiegelbuttons, pocketspiegels, sleutelhanger buttons, buttons met schild en buttons met flesopeners aan.

Bestellen

Soorten speciale buttons

Bike buttons

Pinloze buttons

Spiegel buttons

Pocketspiegel buttons

Buttons met flessenopener

Buttons met sleutelhanger

Buttons met schild

Full-color gedrukt

Met kunststof beschermlaag en FSC keurmerk.

Verschillende typen

Wij bieden buttons in ontzettend veel maten, vormen en kleuren aan.

Pocketspiegel button
Gemaakt van metaal

Goede kwaliteit en milieuvriendelijk geproduceerd.

Eigen ontwerp

Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of eigen ontwerp.

Unieke buttons laten bedrukken

Onze buttons zijn geschikt voor veel gelegenheden. U kunt de verschillende vormen buttons gebruiken als promotiemateriaal voor uw organisatie, vereniging, op beurzen en andere evenementen. Ook voor een vrijgezellenfeest of verjaardag is een button met eigen ontwerp een groot succes!

Bent u op zoek naar een klassieke en simpele vorm button? Bij de Buttonkoning vindt u ook buttons met een ronde, vierkante of rechthoekige vorm. Benieuwd naar alle button mogelijkheden? Bekijk dan al onze vormen buttons of vraag naar de mogelijkheden. Wij werken samen met internationale buttonproducenten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen is te voldoen.

Buttons bestellen bij Buttonkoning

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 342 846 621.

Speciale buttons bestellen

Binnen 24 uur reactie.