Button met schild

Schild buttons

De schild button kunt u laten bedrukken en personaliseren naar uw wens en ontwerp. Bij Buttonkoning kunt u de unieke schild buttons bestellen. Deze buttons zijn verkrijgbaar in 70×50 mm. Laat de schild buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of voorzie ze van uw eigen ontwerp.

De schild buttons zijn zowel met speld als met magneet te bestellen. Naast schild buttons bieden wij andere speciale buttons, zoals bike buttons, spiegelbuttons, flessenopener buttons, buttons met sleutelhanger en pocketspiegel buttons.

Bestellen

Tarieven schild buttons

100 - 249 250 - 499 500 - 999 1000 - 2499 2500 - 4999 5000+
70x50mm 1,15 0,62 0,54 0,44 0,42 Op aanvraag
Full-color gedrukt

Met kunststof beschermlaag en FSC keurmerk.

Afmeting

Beschikbaar in 70x50mm.

Button met schild
Gemaakt van metaal

Goede kwaliteit en milieuvriendelijk geproduceerd.

Eigen ontwerp

Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of eigen ontwerp.

Schild buttons laten bedrukken

Schild buttons zijn als promotiemateriaal van uw sportclub, vereniging, bedrijf, merk of product op beurzen en evenementen. De schild buttons zijn verkrijgbaar met een speld, zodat u de buttons door uw kleding of tas kunt spelden. Ook zijn de schild buttons verkrijgbaar met een corsagemagneet op de achterkant. Bent u op zoek naar buttons in een andere maat? Bekijk dan al onze maten buttons.

Bent u op zoek naar andere vormen buttons? Bij Buttonkoning vindt u ook buttons met een ronde, vierkante of rechthoekige vorm. Bent u benieuwd naar alle button mogelijkheden? Wij werken samen met internationale buttonproducten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen is te voldoen.

Buttons met schild bestellen bij Buttonkoning

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 342 846 621.

Schild buttons bestellen

Binnen 24 uur reactie.