Maten buttons

 

Bij Buttonkoning vind je buttons in allerlei soorten en maten! Of je nu gaat voor een groot, rond model of een klein vierkant model, bij Buttonkoning vind je ze allemaal! Wij bieden je buttons in de volgende maten: 25mm, 30mm, 38mm, 40mm, 56mm, 75mm en 100mm. Al deze maten buttons zijn bij ons verkrijgbaar met speld- of magneetsluiting. 

Wij leveren buttons van de beste kwaliteit! Al onze buttons zijn gemaakt van metaal en worden full-color gedrukt. Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of voorzie ze van uw eigen ontwerp.

Grote buttons

 

Een grote button met wel 10 centimeter doorsnee? Dat kan! Hoe leuk is dit voor een verjaardag of vrijgezellenfeest. Het leuke van deze grote buttons is, dat je ze ook kunt personaliseren. Bedruk ze met een logo, naam, foto of leuke tekst en je hebt een heel opvallende accessoires.

Kleine buttons

Een kleine button is ideaal al promotiemateriaal op evenementen en beurzen. Je geeft een button makkelijk mee en ze vallen ook nog eens goed op! Bent u op zoek naar een bijzondere en unieke button? Bij Buttonkoning vindt u ook buttons met spiegel, sleutelhanger of flessenopener. Benieuwd naar alle kleine button mogelijkheden? Bekijk dan al onze vormen buttons, speciale buttons of vraag naar de mogelijkheden. Wij werken samen met internationale buttonproducenten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen is te voldoen.

Buttons bestellen bij Buttonkoning

 

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

 

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0342-846621.