Vormen buttons

 

Bij Buttonkoning vind je buttons in allerlei soorten en maten! Of je nu gaat voor een groot, rond model of een klein vierkant model, bij Buttonkoning vind je ze allemaal! Wij bieden je buttons in de volgende vormen: rond, vierkant, rechthoek, ruit, ovaal, hexagon en octagon. Al deze maten buttons zijn bij ons verkrijgbaar met speld- of corsagesluiting. 

Wij leveren buttons van de beste kwaliteit! Al onze buttons zijn gemaakt van metaal en worden full-color gedrukt. Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of voorzie ze van uw eigen ontwerp

Unieke en bijzondere buttons

 

Onze buttons zijn geschikt voor veel gelegenheden. U kunt de de verschillende vormen buttons gebruiken als promotiemateriaal voor uw organisatie, vereniging, op beurzen en andere evenementen. Ook voor een vrijgezellenfeest of verjaardag is een button met eigen ontwerp een groot succes! 

Ben je op zoek naar een unieke en bijzondere vorm button? Bij Buttonkoning vindt u ook buttons met spiegel, sleutelhanger of flessenopener. Benieuwd naar alle button mogelijkheden? Bekijk dan al onze speciale buttons of vraag naar de mogelijkheden. Wij werken samen met internationale buttonproducenten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen is te voldoen.

Buttons bestellen bij Buttonkoning

 

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

 

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0342-846621.