Vierkante buttons

 

Bij Buttonkoning kunt u vierkante buttons bestellen in verschillende maten: 30mm, 40mm of 50mm. Al onze buttons zijn gemaakt van metaal en worden full-color gedrukt. Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of voorzie ze van uw eigen ontwerp. Wij leveren buttons van de beste kwaliteit! 

Vierkante buttons laten bedrukken

 

Bij Buttonkoning is het mogelijk om vierkante buttons te bedrukken met uw eigen design. Wilt u een vierkante button op uw kleding of tas plaatsen? Bekijk dan eens onze vierkante speldbuttons. Bent u op zoek naar een button die geen gaatje achterlaat in uw kleding? Bekijk dan onze buttons met corsagemagneet. Zoekt u vierkante buttons die u kunt plaatsen op een memobord of koelkast? Neemt u dan contact op voor de mogelijkheden van koelkastmagneten.

Bent u op zoek naar een button met een ander formaat of een andere vorm? Bij ons is het mogelijk om ronde buttons, ovale buttons en rechthoekige buttons te bestellen. Bekijk al onze vormen buttons, speciale buttons of vraag naar de mogelijkheden.

Vierkante buttons personaliseren voor speciale gelegenheden

 

De vierkante button is geschikt voor verschillende gelegenheden. U kunt de vierkante button gebruiken als promotiemateriaal voor uw organisatie, vereniging, op beurzen en andere evenementen. Daarnaast is het ook leuk om de vierkante button te gebruiken op verjaardagen of andere feesten. 

 

Bij Buttonkoning vindt u ook buttons met spiegel, sleutelhanger of flessenopenerWilt u een bijzondere ronde button laten maken? Wij werken samen met internationale buttonproducenten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen is te voldoen.

Vierkante buttons bestellen bij Buttonkoning

 

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

 

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0342-846621.