Ruit buttons

 

Bent u op zoek naar een button in een ruitvorm? Dan kunnen wij u helpen! Bij ons kunt u ruit buttons bestellen in verschillende maten: 30x30mm, 40x40mm en 50x50mm. Al onze buttons zijn gemaakt van metaal en worden full-color gedrukt. Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of voorzie ze van uw eigen ontwerp. Wij leveren buttons van de beste kwaliteit! 

Ruit buttons laten bedrukken

 

Bij Buttonkoning is het mogelijk om rechthoekige buttons te bedrukken naar uw eigen smaak. Bent u op zoek naar ruit buttons die u op tassen en kleding kunt spelden? Kijk dan bij onze ruit speld buttons. De ruit button is ook verkrijgbaar met corsagemagneet.

Bent u op zoek naar een button met een ander formaat of een andere vorm? Bij ons is het mogelijk om ovale buttons, vierkante buttons en rechthoekige buttons te bestellen. Bekijk al onze vormen buttons, speciale buttons of vraag naar de mogelijkheden.

Ruit buttons personaliseren voor speciale gelegenheden

 

De ruit button kunt u als promotiemateriaal van uw organisatie of vereniging gebruiken voor verschillende gelegenheden. Door zijn bijzondere vorm werkt de ruitvormige button goed als blikvanger op beurzen en andere evenementen. Daarnaast is het ook leuk om de ruit button te gebruiken op feesten zoals verjaardagen en bruiloften.

 

Bij Buttonkoning vindt u ook buttons met spiegel, sleutelhanger of flessenopenerWilt u een bijzondere ronde button laten maken? Wij werken samen met internationale buttonproducenten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen is te voldoen.

Ruit buttons bestellen bij Buttonkoning

 

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

 

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0342-846621.