Ronde buttons

 

De klassieke, ronde button: iedereen kent hem wel! Bij Buttonkoning kunt u ronde buttons bestellen in verschillende maten: 25mm, 37mm, 56mm, 75mm en 100mm. Al onze buttons zijn gemaakt van metaal en worden full-color gedrukt. Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of voorzie ze van uw eigen ontwerp. Wij leveren buttons van de beste kwaliteit!

Speld buttons

Ronde buttons laten bedrukken

 

Bij Buttonkoning is het mogelijk om ronde buttons te bedrukken met uw eigen design. Wilt u een ronde button op uw kleding of tas plaatsen? Bekijk dan eens onze ronde speld buttons. Bent u op zoek naar een button die geen gaatje in uw kleding achterlaat? Bekijk dan onze buttons met corsagemagneet.  

Bent u op zoek naar een button met een ander formaat of een andere vorm? Bij ons is het mogelijk om ovale buttons, vierkante buttons en rechthoekige buttons te bestellen. Bekijk al onze vormen buttons, speciale buttons of vraag naar de mogelijkheden.

Ronde buttons personaliseren voor speciale gelegenheden

 

De ronde button is geschikt voor veel gelegenheden. U kunt de klassieke ronde button gebruiken als promotiemateriaal voor uw organisatie, vereniging, op beurzen en andere evenementen. Daarnaast is het ook leuk om de ronde button te gebruiken op verjaardagen of andere feesten. 

 

Bij Buttonkoning vindt u ook buttons met spiegel, sleutelhanger of flessenopenerWilt u een bijzondere ronde button laten maken? Wij werken samen met internationale buttonproducenten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen is te voldoen.

Ronde buttons bestellen bij Buttonkoning

 

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

 

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0342-846621.