Rechthoekige buttons

 

Bent u op zoek naar een rechthoekige button? Dan bent u bij Buttonkoning aan het juiste adres! Bij ons kunt u rechthoekige buttons bestellen in verschillende maten: 40x25mm, 55x30mm, 65x45mm of 70x25mm. Al onze buttons zijn gemaakt van metaal en worden full-color gedrukt. Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of voorzie ze van uw eigen ontwerp. Wij leveren buttons van de beste kwaliteit! 

Rechthoekige buttons laten bedrukken

 

Bij Buttonkoning is het mogelijk om rechthoekige buttons te bedrukken met uw eigen design. Wilt u een rechthoekige button op kleding of tassen plaatsen? Bekijk dan eens onze rechthoekige speld buttons. Liever geen gaatje in uw kleding? Bekijk dan onze buttons met corsagemagneet. Bent u op zoek naar een rechthoekige button die u kunt plaatsen een memobord of koelkast? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden van koelkastmagneten.

 

Bent u op zoek naar een button met een ander formaat of een andere vorm? Bij ons is het mogelijk om ronde buttons, ovale buttons en vierkante buttons te bestellen. Bekijk al onze vormen buttons, speciale buttons of vraag naar de mogelijkheden. 

Rechthoekige buttons personaliseren voor speciale gelegenheden

 

De rechthoekige button is geschikt als promotiemateriaal voor verschillende gelegenheden. Gebruik de rechthoekige button ter promotie van uw organisatie of vereniging. De rechthoekige button werkt goed als blikvanger op beurzen en andere evenementen. Daarnaast is het ook leuk om de rechthoekige button te gebruiken op verjaardagen, bruiloften of andere feesten.

 

Bij Buttonkoning vindt u ook buttons met spiegel, sleutelhanger of flessenopenerWilt u een bijzondere ronde button laten maken? Wij werken samen met internationale buttonproducenten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen is te voldoen.

Rechthoekige buttons bestellen bij Buttonkoning

 

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

 

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0342-846621.