Ovale buttons

 

Een button met een ovale vorm is een echte eyecatcher! Bij Buttonkoning kunt u ovale buttons bestellen in twee maten: 69x45mm en 60x90mm. Al onze buttons zijn gemaakt van metaal en worden full-color gedrukt. Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of voorzie ze van uw eigen ontwerp. Wij leveren buttons van de beste kwaliteit! 

Ovale speld buttons

Ovale buttons laten bedrukken

 

Bij Buttonkoning is het mogelijk om ovale buttons te bedrukken met uw eigen design. Bent u op zoek naar ovale buttons die u op tassen en kleding kunt spelden? Kijk dan bij onze ovale speldbuttons. De ovale buttons zijn ook verkrijgbaar met corsagemagneet.

Bent u op zoek naar een button met een ander formaat of een andere vorm? Bij ons is het mogelijk om ovale buttons, vierkante buttons en rechthoekige buttons te bestellen. Bekijk al onze vormen buttons, speciale buttons of vraag naar de mogelijkheden.

Ovale buttons personaliseren voor speciale gelegenheden

 

Staat u binnenkort op een beurs of ander evenement en bent u op zoek naar uniek reclamemateriaal? Dan is de ovale button zeer geschikt als promotie van uw organisatie of vereniging. Door zijn bijzondere vorm werkt de ovale button goed als blikvanger. Daarnaast is het ook leuk om de ovale button te gebruiken op feesten zoals verjaardagen en bruiloften.

 

Bij Buttonkoning vindt u ook buttons met spiegel, sleutelhanger of flessenopenerWilt u een bijzondere ronde button laten maken? Wij werken samen met internationale buttonproducenten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen is te voldoen.

Ovale buttons bestellen bij Buttonkoning

 

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

 

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0342-846621.