Octagon buttons

 

Een button met een achthoekige vorm is karakteristiek en uniek! Bij Buttonkoning kunt octagon buttons bestellen in 56x56mm. Al onze buttons zijn gemaakt van metaal en worden full-color gedrukt? Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of voorzie ze van uw eigen ontwerp. Wij leveren buttons van de beste kwaliteit! 

Octagon speld buttons

Octagon buttons laten bedrukken

 

Wilt u octagon buttons bedrukken met uw eigen ontwerp? Bij ons is het mogelijk om buttons geheel naar wens te ontwerpen. Bent u op zoek naar octagon buttons die u op tassen en kleding kunt spelden? Kijk dan bij onze octagon speld buttons. Liever een octagon button met corsagemagneet? Dat kan ook!

Bent u op zoek naar een button met een ander formaat of een andere vorm? Bij ons is het mogelijk om ovale buttons, vierkante buttons en rechthoekige buttons te bestellen. Bekijk al onze vormen buttons, speciale buttons of vraag naar de mogelijkheden.

Octagon buttons personaliseren voor speciale gelegenheden

 

Een octagon button is een  unieke button om uit te delen ter promotie van uw organisatie of vereniging. Staat u binnenkort op een beurs of evenement? Door zijn bijzondere vorm is de hexagon button een echte blikvanger en zeer geschikt als reclamemateriaal.

 

Bij Buttonkoning vindt u ook buttons met spiegel, sleutelhanger of flessenopenerWilt u een bijzondere ronde button laten maken? Wij werken samen met internationale buttonproducenten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen is te voldoen.

Octagon buttons bestellen bij Buttonkoning

 

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

 

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0342-846621.