Hexagon buttons

 

Een button met een zeshoekige vorm is uniek en opvallend! Bij Buttonkoning kunt u hexagon buttons bestellen in 65x58mm. Wist u dat al onze buttons gemaakt zijn van metaal en full-color worden gedrukt? Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of voorzie ze van uw eigen ontwerp. Wij leveren buttons van de beste kwaliteit! 

Hexagon buttons laten bedrukken

 

Wilt u hexagon buttons bedrukken met uw eigen design? Bij ons is het mogelijk om buttons op maat te maken. Bent u op zoek naar hexagon buttons die u op tassen en kleding kunt spelden? Kijk dan bij onze hexagon speld buttons. Deze button is ook leverbaar met corsagemagneet.

Bent u op zoek naar een button met een ander formaat of een andere vorm? Bij ons is het mogelijk om ovale buttons, vierkante buttons en rechthoekige buttons te bestellen. Bekijk al onze vormen buttons, speciale buttons of vraag naar de mogelijkheden.

Ovale buttons personaliseren voor speciale gelegenheden

 

Bent u voor de beurs of een ander evenement op zoek naar speciaal reclamemateriaal? Dan is de hexagon button een unieke button om uit te delen ter promotie van uw organisatie of vereniging. Door zijn bijzondere vorm is de hexagon button een echte blikvanger.

 

Bij Buttonkoning vindt u ook buttons met spiegel, sleutelhanger of flessenopenerWilt u een bijzondere ronde button laten maken? Wij werken samen met internationale buttonproducenten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen is te voldoen.

Hexagon buttons bestellen bij Buttonkoning

 

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

 

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0342-846621.