Buttons met foto

 

Bent u op zoek naar buttons waar een foto op kunt laten drukken? Dan bent u bij Buttonkoning aan het goede adres! Wij maken buttons met foto  in allerlei maten, vormen en kleuren. Al onze buttons zijn gemaakt van metaal en worden full-color gedrukt. Wij leveren buttons van de beste kwaliteit! Bij Buttonkoning is het mogelijk de buttons te bedrukken met logo, naam, tekst, foto of voorzie ze van uw eigen ontwerp

Buttons met foto laten bedrukken

 

Wilt u buttons met foto gebruiken als promotiemateriaal? Of wilt u buttons met foto laten bedrukken voor een speciale gelegenheid, zoals een kinderfeestje, verjaardag of vrijgezellenfeest? Bij Buttonkoning zijn er talloze mogelijkheden. Laat de buttons bedrukken foto’s van de jarige, bruid of bruidegom. 

 

Bij de Buttonkoning is het mogelijk buttons met een foto te drukken in allerlei vormen en maten. De meest gangbare maat voor een button met foto is de 56mm button. Bevat de persoon waar u buttons voor wilt drukken een grotere foto, dan raden wij een grotere button aan, zoals de 75mm button of de 100mm button. Gaat u voor een ronde button, een vierkante button, een ovale button of een rechthoekige button? Bekijk al onze vormen buttons en bestel ze direct bij Buttonkoning!

 

Gaat u voor de speld button met foto of voor de magneet button met foto? De buttons met foto kunt u laten bedrukken op een speld button. De speld button kunt u vastspelden op kleding of op tassen. De corsagebutton kunt u goed gebruiken voor kleding, waar ook geen gaatjes achterblijven in de kleding.

Foto buttons bestellen bij Buttonkoning

 

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

 

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0342-846621.