56mm buttons

 

Bent u op zoek naar een middelmaat button? Dan is onze 56 mm button iets voor u! Deze populaire button biedt genoeg mogelijkheden om uw boodschap duidelijk over te brengen. Al onze 56 mm buttons zijn verkrijgbaar met speld- of corsagesluiting. Bij Buttonkoning vindt u buttons in allerlei soorten en maten. Of u nu gaat voor een groot, rond, klein of vierkant model, bij Buttonkoning vindt u ze allemaal!

 

Wij leveren buttons van de beste kwaliteit! Al onze buttons zijn gemaakt van metaal en worden full-color gedrukt. Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of voorzie ze van uw eigen ontwerp

Speld buttons

Buttons van 56mm

 

Een 56 mm button is ideaal als promotiemateriaal op evenementen en beurzen. U geeft een button makkelijk mee en ze vallen ook nog eens goed op! Op een button van 56 mm is voldoende ruimte voor tekst en beeld. Vaak wordt deze button gebruikt als naambadge. 

 

Bent u benieuwd naar alle button mogelijkheden? Bekijk dan al onze vormen buttons, speciale buttons of vraag naar de mogelijkheden. Wij werken samen met internationale buttonproducenten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen is te voldoen.

 

Eigen ontwerp op2,25 inch buttons

 

Bij Buttonkoning vindt u zowel naast kleine buttons als grote buttons. Wij bieden je buttons in de volgende maten: 25mm, 30mm, 37mm, 40mm, 56mm, 75mm en 100mm. Het leuke van onze buttons is, dat u ze volledig kunt bedrukken met uw eigen ontwerp. Bedruk ze met een logo, naam, foto of leuke tekst en u heeft een heel opvallende accessoires. Bij Buttonkoning vindt u ook buttons met spiegel, sleutelhanger of flessenopener

Buttons bestellen bij Buttonkoning

 

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

 

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0342-846621.