25mm buttons

 

Bij Buttonkoning vindt u buttons in allerlei soorten en maten! Of u nu gaat voor een groot, rond model of een klein vierkant model, bij Buttonkoning vindt u ze allemaal! Bent u op zoek naar een kleine button? Dan is onze 25 mm button iets voor u! Al onze 25 mm (1 inch) buttons zijn verkrijgbaar met speld.

 

Wij leveren buttons van de beste kwaliteit! Al onze buttons zijn gemaakt van metaal en worden full-color gedrukt. Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of voorzie ze van uw eigen ontwerp

Speld buttons

Kleine buttons van 25mm

 

Een kleine button is ideaal als promotiemateriaal op evenementen en beurzen. U geeft een button makkelijk mee en ze vallen ook nog eens goed op! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan al onze vormen buttons, speciale buttons of vraag naar de mogelijkheden. Wij werken samen met internationale buttonproducenten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen is te voldoen.

 

Eigen ontwerp op 1 inch button

 

Bij Buttonkoning vindt u naast kleine buttons ook grote buttons. Wij bieden je buttons in de volgende maten: 25mm, 30mm, 37mm, 40mm, 56mm, 75mm en 100mm. Het leuke van onze buttons is, dat u ze volledig kunt bedrukken met uw eigen ontwerp! Bedruk ze met een logo, naam, foto of leuke tekst en u heeft een heel opvallende accessoires. Bij Buttonkoning vindt u ook buttons met spiegel, sleutelhanger of flessenopener

Buttons bestellen bij Buttonkoning

 

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

 

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0342-846621.