Maatwerk buttons

 

Bent u op zoek naar maatwerk buttons? Ook dan bent u bij Buttonkoning aan het goede adres! Wij bieden buttons in ontzettend veel maten, vormen en kleuren. Wij leveren buttons van de beste kwaliteit! Al onze buttons zijn gemaakt van metaal en worden full-color gedrukt. Laat de buttons bedrukken met uw logo, naam, tekst, foto of voorzie ze van uw eigen ontwerp

Maatwerk buttons laten bedrukken

 

Bent u op zoek naar een speciale button om te bedrukken? Bij Buttonkoning vindt u bijvoorbeeld de bike button, een ronde button die u tussen de velgen van een fiets kunt drukken. Ontzettend leuke promotie! Ook bieden wij spiegelbuttons, pocketspiegels, sleutelhanger buttons, buttons met schild en buttons met flesopeners. 

 

Bent u op zoek naar een klassieke en simpele vorm button? Bij de Buttonkoning vindt u ook buttons met een ronde, vierkante of rechthoekige vorm. Benieuwd naar alle button mogelijkheden? Bekijk dan al onze vormen buttons of vraag naar de mogelijkheden. Wij werken samen met internationale buttonproducenten en kunnen in dat geval voor u bekijken of er aan uw wensen is te voldoen.

 

Onze buttons geschikt voor veel gelegenheden. U kunt de de verschillende vormen buttons gebruiken als promotiemateriaal voor uw organisatie, vereniging, op beurzen en andere evenementen. Ook voor een vrijgezellenfeest of verjaardag is een button met eigen ontwerp een groot succes! 

Maatwerk buttons bestellen bij Buttonkoning

 

Weet u al welke buttons u wilt laten maken? Of zou u graag advies willen? Wij denken graag met u mee! Onze buttons zijn van goede kwaliteit en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk.

 

Uit onze eigen productie kunnen we vaak snel leveren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0342-846621.